Gyakran ismételt kérdések

Mik az általános szabályai a kiállításnak?

A kiállítás területére TILOS bevinni ételt, italt, fegyvert, szúró és vágóeszközt, valamint bármilyen tárgyat, melyek a látogatók, a dolgozók, illetve a kiállított tárgyak épségét veszélyeztetik.

Hol tudok jegyet váltani?

Jegyet a helyszíni jegypénztárban, illetve a JEGY.HU online felületén tud vásárolni.

Érdemes elővételben jegyet váltanom?

A nagy érdeklődésre való tekintetel a helyszínen hosszabb sorbanállásra kell számítani. Ennek elkerülése érdekében érdemes online megváltani jegyüket, melyet sorbanállás nélkül tudnak felhasználni a helyszínen.

A megvásárolt jegyem időpontját tudom módosítani?

A jegy az azon szereplő időpontra szól, melyet cserélni, illetve más időpontban beváltani nem lehetséges. Amennyiben nem biztos az érkezés időpontjában, úgy javasoljuk az Ajándékjegy megváltását, melyet bármikor felhasználhat.

Kerekesszékkel vagy babakocsival érkezem. Megtehetem?

Kiállításunk teljes mértékben akadálymentesített, így kerekeszsékes látogatóink zavartalanul érkezhetnek. Babakocsit a tárlatra bevinni tilos, ezért kérjük a szülőket, így készüljenek.

SZÉP kártyát elfogadnak?

SZÉP kártyás és Erzsébet kártyás fizetésre nincs lehetőség. A helyszínen készpénzzel és bankkártyával tudják megváltani belépőjüket.

Online felületen óránként tudok jegyet venni. A kiállításon is csak egy órát tartózkodhatok?

Online jegyváltás esetén a feltüntetett időpontot követő fél órában tudjuk beengedni a látogatókat, azonban a kiállítótérben bármeddig bent lehet tartózkodni.

Ételt, italt fogyaszthatok a kiállításon?

A kiállítás területén szigorúan tilos ételt és italt fogyasztani, azokat az előtérben felállított büfében tudják elfogyasztani.

Hozzáérhetek a testekhez?

A testek érintése szigorúan TILOS. Ennek megszegése szankciókat von maga után.

Készíthetek fotókat a kiállításon?

A fotózás tiltott az egész kiállítás területén. A tárlat végén elhelyezett greenbox fotósarokból tudnak emléket hazavinni.

Van ruhatár?

A kiállításra kabátot és táskát bevinni tilos, így a ruhatár használata kötelező, ahol csak készpénzzel tudnak fizetni.

Általános     Üzletpolitika     Cookie

Lorem maecenas id erat felis mauris. Eleifend rutrum praesent odio nibh semper luctus accumsan feugiat cras. Ultrices etiam faucibus facilisi vitae, tincidunt. Tortor in aliquet vulputate pulvinar. Nunc nec felis facilisis egestas. Et ultrices tristique eu ut volutpat tincidunt. Elementum convallis aliquet volutpat, scelerisque. Est nisl, venenatis enim tristique aliquam.
© 2020 Bodies 2.0 Kiállítás – Budapest. Minden jog fenntartva.

BODIES 2.0

ÚJRANYITÁS - Szeptember 4-én ismét feltárulnak az emberi test titkai

Közlemény

Tisztelt Érdeklődők!
Sajnálattal közöljük, hogy kiállításunk a hatályos kormányintézkedéseknek eleget téve átmenetileg bezárt. 
Reméljük, hogy hamarosan újra megnyithatjuk kiállításunkat és ismét elkápráztathatja a látogatókat a BODIES kiállítás lélegzetelállító tárlata!

A bezárás tartama alatt érvényes jegyek az újranyitást követően érvényesek lesznek külön időpont foglalás nélkül. A jegyek visszaváltásával kapcsolatban keressenek minket az info@bodies-kiallitas.hu e-mail címen.

Üdvözlettel: A BODIES kiállítás csapatav